Nu mai râde, Marius!

Stiu, e plina piata de neica-nimeni care au vândut trei mere si acum se inghesuie sa-ti ofere cheia succesului in antreprenoriat, iar asta te amuza.
E plina scena de cititori de carti cu rânduri rare care acum iti cuvânta despre bunastare, iar asta te distreaza.
E plin netul de programe cu retete de dublat cifra de afaceri in trei luni sau banii inapoi, iar asta te face sa pufnesti in râs.
Iar eu iti spun: Nu mai râde! BusinessDrive, scoala noastra de management, e un program serios.
Nu impletim cuvinte aflate la televizor, nici nu citam din panglicari de pe YouTube. Le vorbim participantilor din experienta noastra, a ta de business angel si antreprenor, a mea de consultant si fost corporatist. Le aratam tabloul de bord al unei afaceri, cu toate componentele principale: finante, marketing, vânzări, resurse umane, logistica, productie, dezvoltare si inovare. Le aratam cum se citesc cadranele si la ce folosesc manetele. Dar nu ne multumim cu atât. Ii punem chiar pe ei la treaba, le dam pe mana o afacere si-i investim s-o conduca pe o piata virtuala simulata cu finete de aplicatia noastra BusinessDrive. Ii ajutam astfel nu doar sa ia decizii intr-un mediu concurential, ci mai ales sa le planifice cum se cuvine si sa le inteleaga impactul si eficienta. Iar asta le e de folos, din ziua urmatoare, in viata reala, in piata reala.
Uite, nu facem treaba rea:

Iti spun din nou: Nu râde! BusinessDrive are deja un (re)nume, iar noi, o responsabilitate: clubul celor peste 200 de absolventi ai programului isi doreste sa creasca, astfel incat sa fie tot mai multi cei care fac business sanatos in România.
De aceea, pe cei ce vor sa afle mai multe despre editia a XI-a din 15-19 februarie ii rugam sa ne caute pe http://businessdrive.diagma.ro, sa ne scrie la businessdrive@diagma.ro sau sa ne sune la 0722551151.
Si-apoi sa se inscrie repede, ca mai avem doar sase locuri.
Acuma, Marius, poti sa râzi!

Please follow and like us:

6 thoughts on “Nu mai râde, Marius!

  1. Buna ziua. Am tot respectul Marius Ghenea si o singura data am vazut pe Dragos Popescu . … va pricepeti la cifre, va pricepeti la evaluari …. eu recomand repet cu tot respectul sa mai umblati putin la marketingul acestui program … Cu tot respectul cuvenit cand voi vede un anunt care sa ma motiveze poate voi da curs acestei solicitati…

  2. @Seba: ai folosit corect cuvantul marketing in intentia ta de recomandare, insa alte cuvinte ti-au stirbit legitimizarea interventiei. Si asta tine de marketing, deci, nu critica ce nu poti sustine. Mersi.

  3. Din punct de vedere al profesionalismului nu exista comparatie (asta cred eu). 2 oameni super avizati si de la care ai de invatat. Ce ma nemultumeste este faptul ca pagina in sine te pune pe fuga.

    Produsul este peste medie sigur, dar felul in care este prezentat lasa mult de dorit. Si da cum zicea si Seba trebuie umblat bine de tot la partea de vizual care de fapt tot marketing online inseamna.

    Recomandari? Redesign & copywriting.

    1. Salut, Iulian
      Aceeasi rugaminte ca si cea pentru Seba: Daca ai recomandari concrete, ele sunt binevenite si ne ajuta sa devenim mai buni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *